Make your own free website on Tripod.com

Home

Polls | Information | | Nuriko Shrine | Miscellaneous | About us | Friends | Links | Banners | Contact Us | Tasuki Shrine | Stories
Daine and Kourins Totally Best Nuriko and Tasuki Shrine
Miscellaneous

goldtasu.jpg

The Tasuki Quiz

1.What is Tasuki's nickname?
a.Rokou
b.pumpkin
c.Genrou
d.Miaka

2.What is Tasuki's seishi symbol?
a.star
b.wing
c.love
d.willow

3.What is Tasuki's favorite toy?
a.a teddy bear
b.clover the bunny
c.a toy robot
d.tessen

4.What is the one thing that Tasuki isn't good at?
a.swimming
b.drinking
c.brawling
d.fighting

5.How many sister does Tasuki have?
a.2
b.3
c.4
d.5

6.Whom of the following is NOT one of Tasuki's sisters?
a.Jiang
b.Aidou
c.Li'an
d.daine

7.What colors are Tasuki's hair and eyes?
a.orange and green
b.blond and blue
c.purple and hazel
d.brown and brown

8.Whom of the following ISN'T one of Tasuki's buddies?
a.Kouji
b.Nakago
c.Nuriko
d.Chichiri

9.How tall is Tasuki?
a.6'ft
b.5'ft
c.5'5
d.5'10

10.Where is Tasuki's symbol located?
a.right forearm
b.forehead
c.foot
d.neck

11.How old is Tasuki when he first appears in the anime?
a.25
b.17
c.18
d.21

12.Who does Tasuki love?
a.Kourin
b.Nuriko's little sister
c.Rokou's little sister
d.Daine's sister-in-law

Answers to the quiz above: 1.c 2.b 3.d 4.a 5.d 6.d 7.a 8.b 9.d 10.a 11.b 12.a,b,c,or d

goldnuri.jpg

The Nuriko Quiz

1.How tall is Nuriko?
a.6'ft
b.5'ft
c.5'5
d.5'9

2.Who is Nuriko's adorable little sister?
a.Kourin
b.Daine
c.Maika
d.Yui

3. How old is Nuriko?
a.17
b.18
c.18 1/2
d.13

4. Nuriko has:
a.two sisters
b.two brothers
c.one brother one sister
d.one brother two sisters

5.Nuriko is a crossdresser because
a.he wants to be one
b.to marry Hotohori
c.he's in hiding
d.his sister died

6.Nuriko is a ________ in the real world
a.singer
b.secret agent
c.cocktail maker
d.bum

7.Nuriko's hair color is:
a.red
b.blue
c.purple
d.green

8.Nuriko's eye color is:
a.hazel
b.orange
c.gold
d.blue

9.Nuriko's seishi symbol is:
a.car
b.rock
c.fist
d.willow

10.Nuriko's seishi power is:
a.intelligence
b.martial arts
c.strength
d.magical abilities

11.Which of the following is not one of Nuriko's songs?
a.Kaze No Uta
b.Perfect World
c.White Christmas
d.Otome Ranman

12.Nuriko's symbol is located:
a.over left breast
b.over right breast
c.in between
d.under left breast


answers:1,c 2,a 3,b 4,c 5,d 6,b 7,c 8,a 9,d 10,c 11,c 12,a

rosenuri.jpg

Kourin Quiz

1.Kourin is best described by which of the following words?
a.cute
b.adorable
c.fun
d.all of the above

2.Kourin's favorite toy is_____.(This is a hard one)
a.clover the bunny
b.her car
c.tessen
d.Tasuki

3.Kourin's favorite animal is_________.
a.butterfly
b.wolves
c.tigers
d.bunny

4.What is the color of Kourin's hair?
a.blue
b.purple
c.pink
d.black

5.How old is Kourin when she died?
a.2
b.7
c.9
d.17

6.How did Kourin meet Tasuki in the book world?
a.She was kidnapped by bandits.
b.Tasuki went to her family business to buy silk.
c.They went to the same school.
d.She beat him up.

7.Who is Kourin's favorite brother?
a.Hotohori
b.Rokou
c.Nuriko
d.Amiboshi

8.Who does Kourin dislike the most?
a.Ashtray
b.Mibaka
c.Both

9.What would Kourin say if you called her stupid?
a.Well, so are you.
b.What's that mean?
c.Huh?
d.Are you talking to me?

10.What is the one thing that Kourin is not good at?
a.Singing
b.math
c.triping over nothing.
d.spelling
e.messing things up.

Answers:1.d, 2.d, 3.a, 4.b, 5.c, 6.a, 7.c, 8.c, 9.c, 10.d.

Daine Quiz

1.Daine is best described by which of the following words?
a.smart
b.kind
c.modest
d.all of the above

2.What is the color of Daine's hair?
a.blue
b.blond
c.brown
d.black

3.Who is Daine?(If you don't know this one I wonder why you are still here. j/k)
a.Tasuki's sister
b.Hotohori's little sister
c.Tamahome's sister
d.Amiboshi and Suboshi's lost sister

4.What is the one thing that Daine is not good at?
a.making things up.
b.school
c.writing
d.math

5.What would Daine say is you called her stupid?
a.I'll kill you!
b.What are you talking about?
c.I know
d.At least I'm smarter than you.

6.Who is Daine's favorite brother?
a.Hotohori
b.Tasuki
c.Chichiri
d.Tamahome

Answers:1.d, 2.a, 3.b, 4.d, 5.c, 6.a.

baka.jpg

We DON'T Like Mibaka
because...
1.She's stupid.
2.and baka
3.She's clumsy
4.She doesn't know how to cook
5.She makes bad decisions
6.She's a really bad miko
7.She's very gullible
8.She's obssesed with Tamohome
9.She's a fat brown pig
10.It's mostly her fault that Nuriko and Hotohori died.T_T.
11.She ignores hotohori and doesnt care that he loves her
12.She's ungrateful to her mother
13.She makes terrible grades in school
14.She's lazy
15.She good for absolutly nothing
16.She only mess things up
17.I don't like Mibaka b/c her presence is annoying and when she sings her voice sounds like nails on a chalkboard (did i mention it sounds like that when she talks too?)---Nurikochan
18.As Nuriko always say- "She is a big, stupid fool!" Not to mention a glutton w/c is sooooo unlady-like.---erikalyn
19.Shes always relien on other people!---Elise
20.she whines way way too much!---Stephanie
21.She doesn't want to share Tamahome.---Julli
22.Her favorite word is "Why".---Tess
22.all the hot guys fall in love with her and she's a fat and ugly damn PIG!!!!---Tomi
23.I hate her because she is always causeing trouble. She is always getting the other senshi into something that is usually 75% life threatening. Example: When Nuriko and Miaka go to find Tamahome, look what happens all she does is get all those men killed, and Nuriko almost died!---NurikoChan721 aka CCT LilJaguar
24.Why would anyone refuse to kiss someone as gorgeous as Tasuki and Hotohori
25.she freakin EATS when her seishi are in trouble!! i swear Suzaku was drunk when he picked HER to be the miko and have kawaii tasuki to be herseishi!!!---Melissa
26.She gets all the good bishounen and all she does is make out with Tamahome!!!--- Ali-chan
27.I hate Mibaka coz' she can't even walk straight without falling over!!and How come she gets all the BISHONEN!!and poor Nuri-chan even tried to take her.--- Sano-chan
28.miaka is the most UNCARING, STUPID, UNGRATEFUL CHARACTER IN FUSHIGI YUUGI. she is a BIG, GOOD-FOR-NOTHING CRY BABY. -MIAKA-HATER, NURIKO-LOVER.
29.ALL she thinks about is food and having sex with Tomahome
30.how about she's miaka? i mean thats reason enough in itself.
31.She's ungrateful for anything and is clumsy. She is the world's ugliest garbage deposal and tries to get people killed. Yui almost got *ahem* and she almost killed tasuki. Plus she got married without even notifying her mother. (if that was me and my mother found out, I would be ticked off my family tree.)*jazzy*
32.Miaka is stupid, ugly and she is a Seishi Thief!!!!! Kill her! :P And she loves only her "Tamahome tamahome" Why Tasuki is in love with her? Why?????????????????????? Why?????!!!!!!!!!!! ---Angry girl who loves beautiful Tasuki and hates Miaka
33.Well, she's a creepy freak and everyone's in love with her and she doesn't care because she's got her Tamahome. If Tasuki actually WANTED to kiss ME, I wouldn't be on about my boyfriend, I'd forget him.--Tasuki no Miko(not really)

If you have anything you want to add to our list click here